Sumbangan


Contributions

Sumbangan Anda Membuat Perbezaan!

Oasis Harapan menyediakan keperluan asas untuk membantu masyarakat yang terjejas di Malaysia meningkatkan taraf hidup mereka. Sumbangan anda membantu untuk menyediakan keperluan asas seperti makanan, pakaian seragam sekolah, air bersih dan modal untuk memulakan perniagaan kecil seperti menanam pokok getah dan pisang untuk meningkatkan pendapatan mereka.

Sumbangan dari dalam dan luar negara, daripada individu yang berhati mulia dan organisasi amat dialu-alukan. Seperti peribahasa yang terkenal, lebih baik memberi daripada menerima. Anda boleh membuat sumbangan bulanan ataupun sekaligus secara atas talian, ataupun melalui cek kepada pertubuhan kami.

Untuk sumbangan atas talian, sila klik dan isi borang sumbangan dan seterusnya, anda akan diarahkan ke gerbang pembayaran.

Pilih jumlah untuk memberi sumbangan bulanan


Sumbangan sekaligus

Sila klik tab Sumbangan di bawah untuk menyumbang secara sekaligus.

Sumbangan

Secara alternatif, anda juga boleh membuat sumbangan dengan cek menggunakan maklumat berikut:

Semua cek hendaklah dibuat di atas nama "Pertubuhan Kebajikan Oasis Harapan".

Sila hantar cek anda ke alamat berikut:
C-36-5, The Park Sky Residence, Persiaran Jalil Utama, Bandar Bukit Jalil, 57000 Kuala Lumpur, MALAYSIA. Attn: Ms Christina Tan (012-2266883)
ATAU
Anda juga boleh bank-in terus ke akaun bank kami seperti berikut:
RHB Bank Berhad
Account no: 2-62232-0001137-8
Setelah anda menghantar atau bank-in cek, sila imbas dan emelkan cek / slip bank-in ke info@oasisharapan.org.my dengan butiran berikut:
  • Nama Penuh
  • No. KP / Pasport
  • No. Tel


Untuk memohon resit, sila hantar emel dengan butiran berikut ke info@oasisharapan.org.my:
  • Nama Penuh
  • No. KP / Pasport
  • Alamat Surat Menyurat

Jika anda ingin menyumbang jenis sumbangan lain, misalnya makanan penting, makanan sejuk beku, susu, makanan tin, vitamin, baucer makanan, beg sekolah, dan sebagainya, sila emel kepada info@oasisharapan.org.my atau Whatsapp kepada 012-2266881.